Povećavanje vaše razine opuštanja i briga za zdravljem trendovi su sa sjajnom perspektivom za budućnost. Ova industrija stalno raste – a konkurencija je spremna i opuštena. Kako bi ostali u utrci, menadžeri bazena za odmor, banja, wellness centara i hotela moraju povećati udobnost za svoje goste tako što će povećati svoje pakete ponude. Istodobno je važno povećati učinkovitost i napraviti uštede gdje je to moguće. Vi možete uraditi oboje – s GAT sustavom pristupa i transakcija koji je razvio GANTNER specijalno za odmarališta.

Ovaj je inovativni GANTNER sustav dizajniran oko mikročipa koji se može integrirati u narukvicu, sat ili čak i u karticu. Sve funkcije i uređaji, od trokrakih mehanizama na ulazu, ormarića i svlačionica, do prostora za odmaranje na bazenu i podzemnog ulaza na parking hotela mogu se kontrolirati pomoću bez kontaktne tehnologije mikročipa. Čip također pruža funkciju internog novčanika, i za pretplatu (solarij, wellness bar) kao i kasnije plaćanje (hotelske usluge). To znači da vaši gosti mogu koristiti ovaj čip za plivanje/termalne banje kao i hotelske objekte a da ne moraju nositi gotovinu sa sobom.

Ne samo da ovo povećava udobnost, nego povećava i vaš obrt. Statistike pokazuju da bezgotovinsko plaćanje povećava potrošnju u prosjeku za 40%, čak i sada. A ovaj trend je u porastu! GAT sustav plaćanja i ulaza može se konfigurirati da odgovara vašim zahtjevima. Dizajniran je s modularnom strukturom. To znači da se sve sustavne aplikacije čuvaju na čipu od samog početka – čak i ako se neće odmah koristiti. Nadograđivanje je kasnije jednostavno.

Čip se može programirati da važi u svim partnerskim objektima i vezanim objektima. Krivotvorenje ili manipulacija nisu mogući. To je iz razloga što je LEGIC sustav transpondera s veoma visokim standardom sigurnosti – u uspoređivanju sa svjetskim standardima.

GANTNER je proizvođač koji nudi kompletan sustav iz jednog izvora – s medija s podacima u koji je integriran čip do različitih čitača i kontrolera. Mi bismo vam davali savjete od same faze planiranja i možemo preuzeti odgovornost za dizajn, instalaciju i održavanje cjelokupne tehnologije. Kao klijent, vi biste također profitirali od našeg trenutačnog razvitka novih proizvoda – također će doći do inovacija u tehnologiji u budućnosti, što će napraviti upravljanje bazenima, termalnim banjama, banjama i hotelima još učinkovitijim.

Jedan objekt – jedna članska kartica

Funkcionalna tehnologija je prijeko potrebna za učinkovito upravljanje klubom bez poteškoća. Možete se osloniti na GANTNER. Naša je oprema robusna, izdržljiva i skoro uvijek bez potrebe za održavanjem. U svakom slučaju, naš servisni tim je sretan da vam može pomoći u slučaju potrebe.

POS Sustav

Za sigurnost, učinkovitost, komfor. GANTNER sustavi osiguravaju da samo gosti koji plaćaju prođu ulaz i daje vam vrijedne statističke podatke.

Sustav garderobe

Čip umjesto ključa za ormarić. Moderne online i offline brave u GAT sustavu upravljanja se mogu lagano instalirati na skoro svaku vrstu brave.

Gastronomija

Više obrta kao rezultat spontanog trošenja. Vaši se članovi kluba mogu opustiti bez gotovine, sa čipom kao sredstvom plaćanja.

Kontrola pristupa, vremena i nazočnosti

Ne bi trebalo da svatko ima neograničen pristup sve vrijeme. S GANTNER sustavom, upravljanje ovlastima za razne oblasti kompanije je brzo i izravno.

Softver za upravljanje

GANTNER sustavni softver pruža optimalni komfor i maksimalnu učinkovitost: organizacija blagajne i tarife se mogu slobodno birati da točno odgovaraju vašim individualnim korporativnim planovima i zahtjevima i mogu se mijenjati jednim klikom miša. Pristup bilo kakvim statističkim i poslovnim podacima je također veoma jednostavan – bilo da su u pitanju izvješća o trošenju novca, frekvencija posjetitelja u određenoj oblasti (masaža, solarij, bar) ili plaćanje neplaćenih računa. Program je jednostavan za korištenje i posebice podešen da odgovara zahtjevima banjske industrije i industrije zdravstvenog turizma. Baza podataka također je idealna alatka za vaše profesionalne projekte lojalnosti klijenata. Ona podržava mnoge ključne marketinške strategije, od redovitog slanja promotivnih materijala klijentima do uspostavljanja pojedinačnih računa klijenata i popusta. Ako je čip kartica izgubljena, može se brzo i trenutačno onesposobiti korištenjem softvera. Ovo daje sigurnost vama i vašim gostima.