GAT sustav kontrole pristupa je posebno dizajniran za korištenje u hotelima, s čipom koji se može koristiti kao ključ za sobu i za korištenje svih drugih hotelskih sadržaja, kao i za bezgotovinsko plaćanje. Autorizacija čipa može se dodijeliti po potrebi, tako da posebne prostorije za osoblje, sobe za terapije, itd. budu uvijek dostupne samo onim osobama koje su u stvari ovlaštene ulaziti u te prostorije. Za unutarnja i vanjska vrata, vi ćete imati profesionalno rješenje za sve vaše zahtjeve. Bilježenje vremena za članove vašeg osoblja također se može podesno integrirati.

Pogodno, učinkovito i precizno: Ako je kontrola pristupa za osoblje povezana s uređajem za bilježenje vremena, ovaj sustav postaje savršeni sustav praćenja radnog vremena i nazočnosti osoblja, što se može povezati s bilo kojim standardnim računovodstvenim paketom. Ovo značajno smanjuje administrativne aktivnosti.


Pogodnost za vaše goste

– Kartica ili narukvica kao ključ za sobu i elektronski novčanik

Učinkovitost i sigurnost za vas

– Ograničen pristup ili pristup prostorijama koje služe samo za osoblje samo od strane ovlaštenih osoba
– Učinkovit sustav bilježenja radnog vremena osoblja bez dodatnih administrativnih aktivnosti.

Ulazni i izlazni terminal GAT Access 6100

Čitač čipova za postavljanje na trokraki ulazni mehanizam ili vrata. Displej za jednostavno korištenje. Način rada za hitne slučajeve u slučaju pada servera.

 

Ulazni i izlazni terminal GAT Access 6500

Čitač čipova za kontrolu trokrakih ulaznih mehanizama ili vrata. Grafički displej za lako korištenje. Montiranje na površinu ili integracija. Način rad za hitne slučajeve.

Pisač/čitač stanica GAT Writer 5250/5300/6000

Omogućava bezgotovinsko plaćanje s čipom. Jednostavno povezan sa POS blagajnom kao čitač blagajne. Vizualni i zvučni signali.

Terminal za vrijeme i nazočnost GAT p.time

Displej za pomoć korisniku. Tastatura za unos podataka i odabir funkcije. Funkcija rezervacija za specifične klijente. Provjera prihvatljivosti.

GAT Lock TAC LEGIC

Offline brava za vrata s integriranim čitačem. Kvaka zakočena kada je zaključano. Funkcija privatnosti. Različite kvake dostupne.

Narukvica GAT Chip-Band 50/60

Nosač podataka za čipove. Beskontaktno čitanje i pisanje. Robusno plastično kućište s narukvicom. Ekstremno izdržljivo, otporno na vodu i udar.

Softver za odmarališta / hotele / kampove

Kada se gosti prijave na recepciji hotela, čip ostaje kod njih tijekom cijelog njihovog boravka – i čini njihov posjet vašem objektu još prijatnijim i ugodnijim.

Modularni dizajn omogućava širok spektar individualnih rješenja prilagođenih korisniku u oblasti POS i sustava pristupa s bez kontaktnim medijima i, prema tome, predstavlja idealnu integracijsku platformu za interne i eksterne projekte i partnere. Softver također radi pod Windows operativnim sustavom, u kojem je moguće paralelno izvršavanje Windows aplikacija u POS. Sve se ocjene mogu izvući preko internet pretraživača. Sustav podržava administraciju od strane različitih operatera s nekoliko odmarališta. Produkti, klijenti i kartice klijenata mogu biti važeće samo u ograničenom prostoru ili mogu važiti za sve. Na pitanje o troškovima i koristima je lako odgovoriti: Korištenje GAT Action jasno vodi ka povećanoj dodatnoj vrijednosti na svim razinama. Sustav stvarno štedi vrijeme – i za operatere i za korisnike.

Integrirani sustav zadržavanja klijenata

GAT Action softver je idealna alatka za zadržavanje klijenata. Vaučeri, kuponi s popustima, vrijednosne kartice, kartice s bodovima, lakši pristup objektima, kraće vrijeme čekanja i podesno rukovanje su sve uvjerljivi razlozi za sve ciljne skupine. S personalizacijom kartica, osobne se kartice mogu napraviti s izgledom koji se može posebno birati.

 

POS sustav, nadgledanje klijenta (prikaz slike korisnika)

Lako se koristi, brz i pouzdan POS sustav za karte je posebno važan za vaše POS osoblje. Brze prodajne procedure i pogodnosti koje dolaze s njima, kao i povećano zadovoljstvo klijenata čine vaš objekt još privlačnijim.

POS sustav posebice je dizajniran za blagajne s ekranima osjetljivim na dodir. Nije potrebno nikakvo prethodno znanje za rad s korisničkim sučeljem. Sa samo nekoliko „izravnih tipki“, otiskat ćete i prodati kartu. Otkazivanja su navedena u posebnom dnevniku. Broj posjetitelja u svakom dijelu objekta prikazan je na glavnom ekranu. Nadgledanje klijenata štiti od pokušaja manipulacije i pruža gostima dodatnu sigurnost.

Sustavi plaćanja/gastronomija

Unutar objekta, gost neće trebati nikakvu gotovinu i još uvijek će biti u stanju iskoristiti prednosti usluga koje se nude.

Vašim klijentima nudi slobodu platežnih opcija. Bez obzira je li to gotovina ili bezgotovinsko plaćanje, s debitnim ili kreditnim karticama, ili s karticama posebice za određeni objekt, kao što su klijentske kartice, VIP kartice, vrijednosne kartice ili kartice s bodovima – sustav je spreman za to.

Ako je medij izgubljen, može se poništiti s računom i plaćanje će se onda izvršiti bez medija. Bilo kakvi krediti mogu se jednostavno prenijeti na drugi medij. POS sustav za gastronomske oblasti podržava korištenje širokog spektra perifernih uređaja. Moguće je spojiti tastaturu konobara koja se može lako konfigurirati za brz i jednostavan pristup najvažnijim produktima.

 

Sučelja

Sučelja su preduvjet za dodatnu vrijednost vaših sustavnih rješenja. Vi povećavate fleksibilnost i komunikaciju u smislu sveobuhvatne integracije. Ova sučelja omogućavaju jednostavno spajanje jedinica za sustave gastronomije i rezervacija, kao i sustave plaćanja, hotelske sustave (PMS) i čak i sustave za parkiranje.

Sustav se sastoji od sučelja sljedećih aplikacija: DATEV aplikacije; centralni kontrolni sustav zgrade; Računovodstvo; Hotelske aplikacije (ex. Fidelio); Sustavi rezervacije (ex. TAC); Drugi POS sustavi; Online sustavi zaključavanja ormarića; Parking sustavi; Sustavi plaćanja; Tele-održavanje.

 

Kontrolna razina, nadgledanje objekta i marketing

Korištenje nove tehnologije nije jedina stvar koja čini korištenje GAT sustava tako sigurnim. Prijava na korisničkoj razini štiti od zlouporabe i čini sustav transparentnim. Prema tome, vi ćete imati optimalnu kontrolu nad vremenom, prodajama i frekvencijom klijenata za članove vašeg osoblja. Sva se izvješća mogu prikazati, tiskati ili spasiti kao Excel, ODF, RTF ili TXT datoteke. Svim se izvješćima također može pristupiti preko internet pretraživača. Administracija se produktima procesira putem integriranog Sustava upravljanja informacijama.

Specijalne postavke uređaja su podešene u Sustavu upravljanja uređajima. Nadgledanje objekta pruža vam potpuni pregled. Možete pristupiti određenim objektima izravno ili imati ključne podatke nekoliko objekata sažeto prikazane na ekranu.