BIOS ICT d.o.o. je od osnivanja gradio svoju poziciju na tržištu oslanjajući se na činjenicu da uspjeh tvrtke zavisi od talenta, vještina i stručnosti djelatnika te njihove sposobnosti da funkcioniraju kao tim usmjeren ka ostvarenju vizije.

Zbog toga veliku pažnju posvećujemo izboru stručnjaka koji postaju dio našeg tima. Shodno osnovnoj djelatnosti, jezgru tvrtke čine obrazovani i stručni kadrovi tehničke struke, ali i stručnjaci ostalih specijalnosti neophodnih za zaokruženu poslovnu cjelinu, kakvu predstavlja BIOS ICT .

Uz stručnost i posvećenost poslu kojim se bavimo, zajednička karakteristika svih djelatnika u BIOS ICT-u je strast ka novim tehnologijama.

 

Posebnu odgovornost svi djelatnici imaju prema našim klijentima. To se prvenstveno odnosi na dobro poznavanje poslovnih partnera i održavanje stalnih veza s njima. Zahvaljujući tome, naš stručni tim dobro poznaje njihove želje i potrebe, u mogućnosti je ponuditi im najbolje rešenje. Pored toga, to nam omogućava da prepoznamo njihove specifičnosti i predložimo im neko novo, tehnološki inovativno rješenje, koje se tek pojavljuje na tržištu.

Naši stručnjaci kontinuirano pohađaju stručne seminare i treninge, poštujući da se znanje i stručnost svakodnevno unaprijeđuju i usklađuju sa novim trendovima. Uz to, na stručnim skupovima i izložbama u zemlji i u inozemstvu, upoznaju se sa novitetima informatičke tehnologije,  zbog toga su u mogućnosti našim klijentima iz prve ruke prenijeti novitete sa svjetskih tržišta.

Stručne konsultacije i treninzi u okviru tvrtke periodično se organiziraju i obuhvaćaju kako obuke iz novih tehnologija, tako i one iz vještina prodaje.