BIOS ICT d.o.o. jedan je od brže rastućih sistem integratora koji svojim korisnicima nudi cjelovita informatička i poslovna rješenja kroz usluge savjetovanja, oblikovanja, razvoja, izgradnje, upravljanja, poboljšanja i održavanja informacijsko-komunikacijskih sustava te edukacije za njihovo korištenje.

Tvrtka BIOS ICT d.o.o., čiji je temeljni postulat misije graditi cjelovita rješenja usmjerena potpunom i učinkovitom iskorištavanju poslovnih potencijala, posluje na hrvatskom ICT tržištu od 2004. godine osnovana od mladih ljudi iz informatičke i ekonomske branše.

Budući je BIOS ICT tvrtka koja nudi savjetodavne usluge, uz hardver i softver, jedna smo od rijetkih tvrtki koje mogu ponuditi cjelokupno poslovno rješenje . Projektiramo, instaliramo, održavamo i servisiramo složene informatičke infrastrukture korisnika, čije komponente ne moraju nužno potjecati od samo jednog proizvođača.

BIOS ICT zapošljava 8 djelatnika prosječne starosne dobi ispod 35 godina. To su vrhunski IT profesionalci višestruko dokazani na projektima integracije informacijsko komunikacijskih tehnologija u vertikalama industrije, hotelskih i javnih poduzeća.

BIOS ICT svojom stručnošću, kvalitetom proizvoda i usluga, kreira rješenja prema zahtjevima korisnika. Zahvaljujući našem znanju, korisnici sada posluju samo s jednim partnerom, koji može zadovoljiti sve njihove potrebe. >> Partner sa ***** zvjezdica<< BIOS ICT je privatno društvo 100% u privatnom vlasništvu. Sastoji se od tima informatičkih i ekonomskih stručnjaka koji mogu odgovoriti na najzahtjevnije upite klijenata.

BIOS ICT razvija kulturu inovativnosti i proaktivnosti, povećava učinkovitost poslovanja stalnim ulaganjem u obrazovanje, stručnim osposobljavanjem i školovanjem na međunarodnom nivou.

Klijent i njegove poslovne potrebe se nalaze u centru poslovne filozofije BIOS ICT-a, a sistematski rad na standardizaciji procesa i podizanju produktivnosti spada među prioritete na kojima menadžment inzistira. Kompanija primenjuje provjerene metode iz IT industrije i ostalih grana poslovanja („best quality practices“).

Kvaliteta finalnih rješenja i usluga kontrolira se kroz redovne revizije projekata i ključnih procesa. Identifikacija dobrih i loših elemenata u svakom projektu dozvoljava BIOS ICT-u da uloži dodatni napor u ispravljanje prepoznatih slabih točaka, dok direktna primena iskustava u narednim projektima omogućava smanjenje troškova i skraćuje rokove.

Prednosti za klijenta:

Visoka kvaliteta isporučenih rješenja
Poštovanje dogovorenih rokova i zahtjeva
Jednostavno održavanje i izmjene
Kompatibilnost sa svijetskim standardima
Uvid u sve faze rada na rješenju
Povećana pouzdanost rešenja

Partneri:

Temeljno poznavanje partnerskih tehnoloških platformi, veliki broj stručnjaka sa vendorskim certifikatima i zajednički nastup na projektima neki su od razloga što je BIOS ICT u mogućnosti ponuditi visoko pouzdana rješenja. Povjerenje globalnih kompanija, od kojih mnoge spadaju u sam vrh svijetske industrije je najbolja ilustracija naših rezultata.