Sustavi mehaničkog zaključavanja stvar su prošlosti. Danas svi gosti uživaju pogodnost da budu u vodenom parku ili banji a da ne moraju nositi ključ sa sobom. Ovome dodajte rezerviranu ležaljku i opuštanje je praktično zajamčeno.

Čip se može pouzdano koristiti da zaključa ormariće, sigurnosne sefove i svlačionice, simultano u nekoliko zona širom objekta. GANTNER-ov najnoviji izum je rezervacija ležaljke – rezervira ležaljku za svakog gosta i zaustavlja one zloglasne osobe koje prljaju ležaljke.

Pogodnost za vaše goste

– Iskustvo u banji „bez ključa“
– Slobodan odabir ormarića
– Dostupne ležaljke
– Osobno rezervirane svlačionice

Učinkovitost i sigurnost za vas

– Online ili offline sustav
– Vremensko aktiviranje s centralnom kontrolom
– Konstantni pregled razine korištenja, s alarmom protiv neovlaštenog korištenja
– Kapacitet ležaljki može se izračunati
– Iznajmljivanje ormarića ili sefa

Katanac za ormarić na baterije GAT Lock 6000

Može se postaviti na skoro sve vrste ormarića. Lagano se njim upravlja pomoću tipke na pritisak. Izrazito dugotrajna baterija.

Online katanac za ormarić GAT Lock 5010

Individualna konfiguracija korištenjem matičnog softvera. Online prikaz korištenja ormarića na kompjutoru, nadgledanje statusa, daljinsko otvaranje. Jasan prikaz statusa.

 

Sustav za rezerviranje ležaljki s baterijom GAT Chair Lock 6000

Ležaljka za svakog gosta (rezervacija više ležaljki nije moguća). Učinkovito korištenje dostupnih ležaljki. Mogu se iznajmiti osobne ležaljke.

Informacijski terminal GAT Info 6200/6500

Beskontaktno čitanje čipova. Članovima se daju informacije o iznosu novca koji je ranije uplaćen, statusu računa i broju ormarića. Informacijski displej.