FISKALNE KASE

BiosCocktail za ugostiteljstvo, trgovinu i ostale uslužne djelatnosti pokrivaju cjelokupno poslovanje ugostiteljskog i trgovačkih objekta s evidencijom nabave, prodaje i obračuna poreza,  do izrazito efikasne kontrole potrošnje pojedinih artikala u lokalu. Jednostavno sučelje omogućava brzu prilagodbu i rad već nakon petnaestak minuta edukacije.

NAŠA USLUGA

– Dostava i instalacija kompletne opreme na Vašu lokaciju
– Stručna obuka osoblja (unos artikala i sirovina, skladišta i drugo)
– Umrežavanje više kasa u jedinstvenu cjelinu
– Korištenje back office-a za uvid stanja u bilo kojem trenutku
– Podrška unutar i izvan radnog vremena
– Servis u slučaju bilo kojeg kvara
– Praćenje i usklađivanje programa sa svim zakonskim promjenama
– Podrška udaljenim pristupom
– Podrška izlaskom na teren

Ugostiteljska blagajna osnovne mogućnosti

– Fiskalni modul

– Praćenje poslovanja objekta od kuće ili office-a pomoću udaljenog pristupa

– Rad s više konobara i detaljna analiza svakog od njih

– Rad s terasama i stolovima Izdavanje narudžbe na više POS pisača
– Izdavanje R1/R2 računa

– Formiranje više cijena za jedan artikal (happy hour, akcija)

– Rad s više kasa u mreži Bezgotovinsko plaćanje unutar objekta

– Brz i jednostavan unos računa

– Grafički prikaz stolova

– Evidencija rezervacija stolova

– Pregled i ispis starih računa, pretraga

– Pregled prodaje robe u količini utrošenog materijala (normativu) ili komadno za neko razdoblje, dnevno, za određenu grupu artikala ili za određenog konobara.

Bežični prijenosni terminal – ORDERMAN
–  Unos narudžbe na udaljenosti do 300m; RF tehnologija

– Bežični ispis narudžbi na kuhinjski, šank pisač
– Ispis računa na prenosni pisač pored gosta
– Ušteda vremena, brza posluga, zadovoljni gosti… povećanje prometa do 30%
– Manje konobara s novčanikom … veča kontrola, manje obračuna

– Investicija u Orderman opremu se vraća za 2-3 mjeseca!

– primka – kalkulacija za robu, unos, pregled i rekapitulacija po određenom kriteriju

– povratnica robe, unos, pregled i rekapitulacija

– međuskladišnica robe ili gotovog proizvoda, unos, pregled i rekapitulacija

– izdatnica – otpis robe, unos, pregled i rekapitulacija

– kalo, rasip i lom za napredne korisnike i to temeljem skladištenja namirnica, načina obrade namirnica i načinom pripreme
– stanje zaliha na određeni datum, grupiranje liste za ispis, filter po određenom kriteriji

– materijalna kartica artikla

– financijska i materijalna kartica svih artikala

– inventura robe, viškovi – manjkovi

– narudžba robe dobavljaču, manualno ili automatski temeljem minimalnih i maksimalnih zadanih količina

– knjiga popisa o nabavi i prodaji robe za trgovačku robu u ugostiteljskom objektu

– rekapitulacija prometa za obračunsko razdoblje s pripadajućim poreznim i drugim obrascima, za period, dnevni ili po načinu plaćanja

– izvjeće-obrazac poreza na potrošnju

– ostale mogućnosti

– Inventura pića s vaganjem

– BON pisači za naručivanje hrane u kuhinji i pića na šanku – nema izdavanjabez narodžbe

– Povezivanje na šankomate za kontrolu istakanja

– Ispis faktura poreznim obveznicima na osnovi izdanih dostavnica

– Izrada zbirnih faktura za željeno vremensko razdoblje

– Obračun obroka/marende za zaposlene u poduzeću (menze)

– Ispis knjige primljenih i izdanih računa

– Mjesečni obračun PDV-a, PP-a

– Izvoz podataka u računovodstvene programe Vasco, Navision, Datalab i druge

– Pregledi prometa po satima, danima, mjesecima, konobarima, načinima plaćanja, troškovnim mjestima… sve to za odabrano razdoblje

– Grafički pregledi prodaje

– Prijava/odjava zaposlenih, evidencija prisutnosti, obračun sati, obračun prekovremenih…

– Šankomati za kontrolu potrošnje (Skat, Stargast, Nuti-Blasitsch), WMF

– Gantner kontrola pristupa

– Rezervacijski sistem za ugostiteljstvo

– Hotelski informacijski sistem (Gastrodat)

– Internet caffe: nadzor i obračun potrošnje

MATERIJALNO POSLOVANJE

– primka – kalkulacija za robu, unos, pregled i rekapitulacija po određenom kriteriju

– povratnica robe, unos, pregled i rekapitulacija

– međuskladišnica robe ili gotovog proizvoda, unos, pregled i rekapitulacija

– izdatnica – otpis robe, unos, pregled i rekapitulacija

– kalo, rasip i lom za napredne korisnike i to temeljem skladištenja namirnica, načina obrade namirnica i načinom pripreme
– stanje zaliha na određeni datum, grupiranje liste za ispis, filter po određenom kriteriji

– materijalna kartica artikla

– financijska i materijalna kartica svih artikala

– inventura robe, viškovi – manjkovi

– narudžba robe dobavljaču, manualno ili automatski temeljem minimalnih i maksimalnih zadanih količina

– knjiga popisa o nabavi i prodaji robe za trgovačku robu u ugostiteljskom objektu

– rekapitulacija prometa za obračunsko razdoblje s pripadajućim poreznim i drugim obrascima, za period, dnevni ili po načinu plaćanja

– izvjeće-obrazac poreza na potrošnju

– ostale mogućnosti

KONTROLA POTROŠNJE

– Inventura pića s vaganjem

– BON pisači za naručivanje hrane u kuhinji i pića na šanku – nema izdavanjabez narodžbe

– Povezivanje na šankomate za kontrolu istakanja

FAKTURIRANJE

– Ispis faktura poreznim obveznicima na osnovi izdanih dostavnica

– Izrada zbirnih faktura za željeno vremensko razdoblje

– Obračun obroka/marende za zaposlene u poduzeću (menze)

PRIPREMA ZA RAČUNOVODSTVO

– Ispis knjige primljenih i izdanih računa

– Mjesečni obračun PDV-a, PP-a

– Izvoz podataka u računovodstvene programe Vasco, Navision, Datalab i druge

PRODAJNE STATISTIKE

– Pregledi prometa po satima, danima, mjesecima, konobarima, načinima plaćanja, troškovnim mjestima… sve to za odabrano razdoblje

– Grafički pregledi prodaje

EVIDENCIJA PRISUTNOSTI

– Prijava/odjava zaposlenih, evidencija prisutnosti, obračun sati, obračun prekovremenih…

POVEZIVANJE NA VANJSKE SISTEME

– Šankomati za kontrolu potrošnje (Skat, Stargast, Nuti-Blasitsch), WMF

– Gantner kontrola pristupa

– Rezervacijski sistem za ugostiteljstvo

– Hotelski informacijski sistem (Gastrodat)

– Internet caffe: nadzor i obračun potrošnje