Aplikacije

FISKALKA ZA 5- mobilna blagajna sa prihvatom kartica

Stigla je FISKALKA ZA 5! Otkrite jedinstvenu fiskalnu blagajnu s integriranim kartičnim plaćanjem, aplikacijom, printerom te internet konekcijom, sve u jednom! Cjelokupno blagajničko rješenje (uređaj + aplikacija + internet konekcija) Zaboravite glavobolje oko fiskalizacije jer izdavanje fiskalnih računa nikad nije bilo lakše.

BiosCocktail - napredno rješenje za restoran, caffe, trgovinu

BiosCocktail Next-Gen POS Naš POS sustav koriste velike korporacije s poslovnicama u nekoliko zemalja, na stadionima, u arenama, SPA centrima, bazenima ali i u malim kafićima i restoranima. Naši klijenti cijene prilagodljivost BiosCocktaila unutar poslovanja. Možete se osloniti na 15 godina iskustva u razvoju i uživati u modernom POS rješenju najvišeg standarda, koje je stabilno i sigurno i jednostavno za korištenje.

Kaspersky Antivirus

Kaspersky Anti-Virus je protuvirusni program koji je razvio Kaspersky Lab. Osmišljen je za zaštitu korisnika od zlonamjernih softvera.

Daljinsko praćenje i upravljanje softverom u stvarnom vremenu

Postani BIOS reseler

Povucite odličan potez u svom poslovanju i distribuirajte naša rješenja

Razumijemo Vaše poslovne potrebe i izazove s kojima se susrećete, uvažavamo složenost svakog projekta i prilagođavamo uvjete Vašim zahtjevima, potrebama i mogućnostima. Naša je podrška dugotrajna i na kvalitetnu uslugu možete računati tijekom cijelog trajanja ugovora.

obrazac